Icon digital work

Malt digitalt

Icon traditional work

Oljemaleri

Icon ink work

Blekk

Icon Sculpture work

Skulptur

Selfportrait R.Calder

Hei! 

Jeg er Rebecca Calder, arkitekt og visuell kunstner med base i Oslo. 

Jeg maler både i olje og digitalt, og veksler mellom ulike teknikker for å utvikle de uttrykkene jeg vil formidle. Oljemaleriene blir i stor grad malt på stedet, ‘en plein air’ og ‘alla prima’, altså ute på stedet jeg portretterer, og malt vått i vått. Med de digitale arbeidene liker jeg å jobbe med fantasti for å skape miljøer som ikke nødvendigvis eksisterer, men som kunne ha gjort det. Det spennende er at hvis et oppdiktet miljø gir en troverdig og minneverdig opplevelse av sted og tid, blir den like ekte for den som iakttar kunsten.

Det beste stedet å kjøpe kunst fra meg er direkte fra nettgalleriet: 

 

Hvis du vil bestille noe annet, eller har spørsmål, så er det bare å ta kontakt. Jeg ser frem til å høre fra deg:

Rebecca Calder | org.nr 927 608 375

+47 45915070  |  contact@rebeccacalder.com

Feltspatveien 32, 1155 Oslo

Personvernerklæring Salgsbetingelser