Icon digital work

Malt digitalt

Icon traditional work

Oljemaleri

Icon ink work

Blekk

Icon Sculpture work

Illustrasjon

Selfportrait R.Calder

Hei! 

Jeg er arkitekt og jobber også med visuell kunst, med base i Oslo. Jeg maler både i olje og digitalt, og veksler mellom ulike teknikker for å utvikle de uttrykkene jeg vil formidle. Oljemaleriene blir i stor grad malt på stedet, ‘en plein air’ og ‘alla prima’, altså ute på stedet jeg portretterer, og malt vått i vått. Med de digitale arbeidene liker jeg å jobbe med fantasti for å skape nye miljøer. 

Kunsten min er tilgjengelig via nettgalleriet:

 

Hvis du vil bestille noe annet, eller har spørsmål, så er det bare å ta kontakt!

Hilsen Rebecca Calder

Rebecca Calder | org.nr 927 608 375

+47 45915070  |  contact@rebeccacalder.com

Feltspatveien 32, 1155 Oslo

Personvernerklæring Salgsbetingelser